SoMe

Fleet Fox Studios är inte bara ett team med unika talanger – vi är också en sammansvetsad familj. Ett personligt bemötande mot både kunder och kreatörer har alltid varit vårt huvudfokus, där kreativt skapande mellan samtliga parter ges fritt spelrum för att skapa originellt innehåll.

Att förankra samarbeten utifrån en familjär och förtrolig touch är också devisen bakom DD Invest, ansvarig för Fleet Fox Studios marknadsföring. De senaste 20 åren har vi stärkt positioneringen av otaliga framgångsrika företag på marknaden, såväl lokalt som inom globala storindustrier. Framgångsreceptet är just vår personliga approach på events samt genom sociala medier och kontot Influence Sverige.

Samsung, Mercedes-Benz, Volvo och Telia är bara några av våra tidigare kunder, men oavsett varumärke så är målet detsamma – att leverera starkt och hållbart content som når ut i bruset, inte minst över tid.

Här på DD Invest och Influence Sverige finns spetskompetens inom brand awareness och trust markering, där vi tror på att bygga relationer genom skräddarsydda samarbeten som ger ett långsiktigt engagemang. Under årens lopp har vi skapat ett solitt nätverk av influencers och trofasta medarbetare som steg för steg står bakom vår vision, med hög kredibilitet gentemot kund som resultat.

Med vårt nätverk erbjuder DD Invest en bred och omfattande marknadsföring genom etablerade SoMe–relationer och långsiktiga samarbeten.