Fleet Fox Studios söker ständigt efter nya talanger. Hör av dig till oss om du är intresserad!

Lär känna vårt team här nedan.

Anaïs González Cruz

Anaïs González Cruz

Copy

Skribent, reporter och webbredaktör med ett förflutet som journalist och närmare 15 års erfarenhet. Som copywriter har Anaïs ett skarpt öga för detaljer – och helt rätt val för såväl corporate som creative content.

Astrid Sterngren

Astrid Sterngren

Illustratör

Illustratör med inriktning mot barnböcker, spel och concept art. Astrid har över 10 års erfarenhet och dessutom en kandidatexamen i visuell kommunikation.

Elin Carlson

Elin Carlson

Copy & PR

Behöver du hjälp att nå ut genom bruset? Elin har jobbat med varumärkesbyggande PR och kommunikation i nästan 15 år och vet precis hur du marknadsför dig eller ditt företag på bästa vis.

Emil Aspman

Emil Aspman

Developer

Emil är specialist inom utveckling av moderna responsiva webbplatser och appar. Arbetar huvudsakligen med Wordpress, PHP-ramverket Laravel samt frontend-ramverket Tailwind.

Emma Burendahl

Emma Burendahl

Fotograf

All-round artist samt fotograf. Med en bakgrund inom makeup, hårstyling och retouch är Emma en riktig klippa att ha på plats under din plåtning.

Fleet Fox Mac & Leon

Fleet Fox Mac & Leon

Mascots

Oskiljaktiga sedan start – och en stor inspiration för studion. Att vi tillsammans är starka är något som de fyrfota vännerna (och numera något äldre herrarna) påminner oss om varje dag.

Jennie Kantorp Weglin

Jennie Kantorp Weglin

Developer

Jennie är en unik utvecklare med en intuitiv känsla för estetik, något som sitter i ryggmärgen efter tio år i modebranschen. UX design och web developing är det hon gör allra bäst, ofta i samarbete med hustrun Razi som du också kan anlita här.

Johan Höög

Johan Höög

Interaktiv Art Director

Självutnämnd techfantast med över 15 års erfarenhet av digital design, UI/UX samt visuell identitet. Johan har också bred kunskap inom affärsutveckling/strategi.

Johan Röstvall

Johan Röstvall

Art Director

En multidisciplinär designer vars kvalitéer inkluderar varumärkesidentitet, digital design, illustration och animation.

Josefine Österman

Josefine Österman

Art Director/Fotograf

Som art director har Josefine specialiserat sig inom varumärkes- och förpackningsdesign, men du har även hittat rätt om du söker efter en varumärkesstrateg eller social media manager. Utöver det är hon också en skicklig eventarrangör, samt fotograf.

Kristoffer Davidsson

Kristoffer Davidsson

Filmfotograf

Frilansande filmfotograf med över tio års erfarenhet inom corporate- samt creative filming. Musikvideor, modeplåtningar och sportevenemang är bara några sammanhang där Kristoffer är riktigt vass – dessutom kan han allt vad gäller post-produktion.

Linn Stålberg Pirzadeh

Linn Stålberg Pirzadeh

Grundare/Art Director

Grafisk designer/ fotograf med över 15 års erfarenhet av digital design och print. Specialiserad inom corporate branding. Under årens lopp har Linn lärt känna många talangfulla kreatörer, vilket så småningom resulterade i skapandet av Fleet Fox Studios.

Måns Billner

Måns Billner

Kompositör/Ljuddesigner

Äger du en tv-apparat är sannolikheten stor att du någon gång hört melodier signerade Måns Billner. Med över tio års erfarenhet som kompositör och ljuddesigner har Måns arbetat inom såväl reklam som film, med bland annat Volvo, Volkswagen, Netflix och HBO.

Martin Björinge

Martin Björinge

Art Director

Mångsidig formgivare med expertis inom grafisk identitet och kommunikationsmaterial. Martin har också jobbat som koordinator och produktionsansvarig!

Nadan Gergeo

Nadan Gergeo

Unicorn

/ˈjuːnɪkɔːn/ – Def: En hybrid-utvecklare/designer. Så sällsynt och svår att finna, att de likväl kan vara mytologiska. Denna varelse har en datalogi-bakgrund och 2 dec av erfarenhet (sedan 02). Expert inom AI, front-end utveckling, UI/UX och grafisk form. Drivit en Blimp i 12 år.

Nicola Smanio

Nicola Smanio

Animatör/Illustratör

Nicola har jobbat inom reklam och visuell kommunikation i över 20 år och drivs av sin kärlek till handgjord animation. Stop motion, cel amination, compositing, samt illustration och ljuddesign är Nicolas specialområden.

Razi Kantorp Weglin

Razi Kantorp Weglin

Developer

15 år framför datorn har lärt Razi det mesta om programmering och design, men framför allt vikten av användarvänlighet på www. Det ska inte vara så knepigt! Full stack developer, UX designer och kollega med hustrun Jennie som också är en del av vårt team.

Sean Lewthwaite

Sean Lewthwaite

Fotograf

Fotografen Sean har stor expertis inom företagsfotografering, bröllop och events. Du kan även anlita honom till din produktfotografering.

Vidar Francke

Vidar Francke

Animatör/Illustratör

Förutom en kandidatexamen som grafisk designer och reklamare har Vidar också en master inom visuell kommunikation. Utöver det har han nästan tio års erfarenhet i branschen!